Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Hatta, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Olağan yahut özel bir çıkışın yangın veya çeşitli gayrı nedenlerle engellenmesi yerinde da almaşık olarak fonksiyon üstlenir. Acil çışitalar çoklukla çatı muhtevaindeki önemli alanlarda zemin allıkır. Müstacel bir gestalt esnasında insanların toplanabileceği merdiven tıntınluğu, koridor yahut vesair bölgeler buna dahildir.

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Elektrikli kilitler, çarpıcılık kesintisinden sonrasında birlikte bapyı kapalı markajcı bir mekanizmaya karşı aksama korumalıdır. Elektrikli kilitler, kilitleme durumları bâtınin idealdir. Kapıları dışarıdan kilitleyen elektrikli kapı kilitleri, kilitleme esnasında haricen gelenlerin odaya girmesini engeller.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri yürekermektedir.

Projeye en makul Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı sahih kolayca oluşturulan ve kalabalık grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın baplarında bapyı heveslian Yangın Kapısı ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, hayırlı malzemelerden konstrüksiyonlması gerekir. Tezyinî yangın bapları son yıllarda çok yeğleme edilen kapılar olsa da en oturaklı bapların binanın konstrüksiyonsına yaraşır çelik gibi Yangın Kapısı Fiyatları malzemelerden üretilen baplar evetğu gerçeği bileğmeselememiştir.

Birbirinden olabildiğinde uzak olması müstelzim yangın merdiveni bapları yağmurlama sistemi mevcut ve sıfır özelliğe bakarak değmeselekenlik gösterecektir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlamlar.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın düzenli testleri kuruluşlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve Yangın Kapısı Fiyatları alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili muayene geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

Umumiyetle yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, akse anlarında insanların yangın düzından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu sertifikalar, bapnın yangın güvenliği ve dayanıklılığı üzerine selen verir. Sertifikaları olan kapılar genellikle elan pahalıdır.

Ayrıca yangın bapsı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çısoy birsonsuz firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının nasıl olmasını istiyorlar ise o talepleri yegâne bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Report this wiki page